تکنیک های هوشمندانه افزایش رتبه در گوگل
افزایش درآمد از طریق گوگل یکی از به روز ترین و پر درآمد ترین روش های درآمد زایی می باشد که آی تی مهر به شما پیشنهاد می کند. اولین نتیجه ای که در سرچ سادهای در گوگل نمایش داده میشود. 31 درصد از کلیکهای کاربران را به خود جذب میکند. با فرض اینکه وبسایت شما رتبه اول در گوگل را داشته باشد، 31 درصد از افراد با سرچ کردن در گوگل میتوانند از وبسایت شما دیدن کنند. این تعداد کم نیست! تأثیری که گوگل در کسبوکار و بازدید وبسایت شما خواهد گذاشت بسیار چشم گیر خواهد بود. اما قرار گرفتن در صفحه اول گوگل به آسانی صورت نمیگیرد و به ویژه بهخاطر تغییر دائمی الگوریتمهای گوگل، نفر اول شدن نیازمند به پایداری، خلاقیت و صبر شما است. درست است که روشی جادویی برای افزایش رتبه در گوگل وجود ندارد ولی غیرممکن هم نیست. در ادامه راهکارهای برای افزایش رتبه گوگل آورده شده که استفاده از آنها برای هر وبسایتی ضروری است.
سئو کردن
سئو کردن یکی از روش های افزایش درآمد از طریق گوگل می باشد. سئو کردن وبسایت به اصطلاح یعنی سئو سایت شما تا برای گوگل به راحتی پیدا شود. سئو کردن وبسایت و صفحات آن به گوگل کمک میکند تا تشخیص دهد وبسایت شما در چه زمینهای فعالیت دارد و مطالب آن چگونه است. به طور کلی دو نوع سئو وجود دارد: سئو داخلی و سئو خارجی. اعمال تغییرات با توجه به قوانین سئو باعث افزایش رتبه در گوگل خواهد شد.
سئو داخلی
سئو داخلی شامل موارد مختلفی است که به گوگل کمک میکند صفحات طراحی سایت شما را شناسایی کند. مهمترین نکته در سئو داخلی، بهینه سازی محتوای نوشته شده در صفحات وبسایت است.
کلمه کلیدی برای افزایش رتبه در گوگل
یکی از راههای بهینه سازی محتوا، استفاده از کلمات کلیدی پرکاربردی است که در گوگل سرچ میشود. با استفاده از وبسایتهایی چون گوگل ترندز میتوانید آمار کلمات سرچ شده پرکاربرد را بیابید و آن را در متن خود بکار ببرید تا شاهد افزایش رتبه در گوگل باشید. علاوه بر داخل متن، بهتر است کلمه کلیدی را در URL نیز ذکر کنید. البته استفاده بیش از اندازه از کلمه کلیدی کار درستی نیست و به گوگل القا میکند که شما از قصد کلمات را افزایش دادهاید تا گوگل را گول بزنید! مراقب باشید که هرگز با دم شیر رنگی گوگل بازی نکنید.
بیشتر بخوانید: تفاوت بین هاست و دامین چیست؟
لینک سازی
یکی دیگر از روشهای بهینه سازی متون، لینک سازی داخلی و خارجی است. منظور از لینک سازی داخلی یعنی ارجاع دادن کلمهای به یک مقاله دیگر نوشته شده در وبسایت خود شما که خواننده را ترغیب میکند تا وقت بیشتری در وبسایت شما بگذارند. باور کنید یا نه، تعداد کلیکهای کاربران در وبسایت شما و زمانی که در وبسایت شما میگذرانند نیز برای گوگل اهمیت دارد. استفاده از لینک سازی خارجی نیز ارجاع دادن به مقالهها یا هر محتوای وبسایتهای معتبر دیگر است. با این کار به گوگل اطمینان میدهید که سرقت ادبی در محتوای خود نکردهاید و منابع استفاده شده در وبسایت شما نیز معتبر است.
بهینه سازی صفحات وبسایت
از دیگر روشهای دیگر برای سئو داخلی میتوان به بهینه سازی صفحات وبسایت اشاره کرد. به غیر از محتوا، صفحات وبسایت نیز برای گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است و باعث افزایش رتبه در گوگل خواهد بود. یکی از این موارد مهم در پیدا کردن صفحات، متا دسکریپشن است. متا دسکریپشن به گوگل اطلاعاتی درباره صفحه وبسایت شما میدهد و نقش آن را در وبسایت شما مشخص میکند.
سرعت بارگذاری صفحات نیز برای گوگل بسیار اهمیت دارد؛ زیرا کاربران از صبر کردن زیاد برای باز شدن صفحات بیزارند و همین امر، مدت زمانی که کاربران در وبسایت شما میگذرانند را بسیار کمتر میکند. پس مطمئن شوید که وبسایت شما سریع بارگذاری میشود و گرافیکی دلنشین دارد. برای بهتر کردن سرعت بارگذاری نیاز است تا عکسهای استفاده شده در وبسایت خود را نیز بهینه سازی کنید. در بسیاری از سرچهای انجام شده، توضیحات عکسها به پیدا کردن وبسایت شما کمک خواهند کرد.
مورد آخر در سئو داخلی برای افزایش رتبه در گوگل، اطمینان از همگامسازی وبسایت شما با تمام مرورگرها و نسخههای موبایل است. وبسایتهایی که در همه مرورگرها امکان بارگذاری آنها وجود دارد، برای گوگل بیشتر اهمیت دارد چرا که کاربران نیز خوشنودتر خواهد بود.
مقالات : روش های کاربردی افزایش درآمد از طریق گوگل
هدرها
برچسبهای H1 و H2 خوانایی متن را در موتورهای جستجوگر آسان تر میکنند. اگر موتور جستجوگر قادر باشد مطالب و محتویات وبسایت شما را دسته بندی کند، خیلی سریعتر و راحتتر قادر به تشخیص سرچ های مرتبط با وب سایت شما و درنتیجه نمایش وب سایت شما خواهد بود. این برچسبها نشان دندة ساختار وبسایت و محتویات وب سایت شما هستند.
نقشه وبسایت
همانند هدرها، نقشه وبسایت نیز به موتورهای جستجوگر کمک میکند تا درک درستی از وبسایت شما و صفحات آن داشته باشند تا بتوانند هنگام نیاز و جستوجوی کاربران، وبسایت را نشان دهند. هرچه نقشه وبسایت شما واضحتر و خواناتر باشد، بیشتر موردپسند گوگل واقع خواهد شد و سریعتر به افزایش رتبه در گوگل دست پیدا خواهد کرد.
سئو خارجی
سئو خارجی به تکنیکهایی گفته میشود که فراتر از وبسایت شما است. خیلی از افراد فکر میکنند که سئو خارجی فقط مربوط به لینکسازیهای خارجی است ولی اینطور نیست.
ثبت در موتور جستوجوگر
اگر به تازگی وبسایت خود را راه اندازی کردهاید، حتماً با خود فکر میکنید که سالها زمان میبرد تا گوگل حتی از وجود وبسایت شما آگاه شود! به طور خودکار هر دامنهای که در شبکه نت ثبت میشود، وارد موتورهای جستوجوگر میگردد، اما مدتی طول خواهد کشید تا شما جزو نتایج باشید. چون تعداد وبسایتهای جدید بسیار زیاد است. پس هرچه سریعتر خودتان دست به کار شوید. اگر دستی اطلاعات وبسایت خود را در این موتورها وارد کنید، سریعتر در صفحه نتایج ظاهر خواهید شد و خیلی زودتر به افزایش رتبه در گوگل دست پیدا خواهید کرد.
اعتبار دامنه
یکی دیگر از عواملی که در افزایش رتبه در گوگل تأثیرگذار خواهد بود، مدت زمان اعتبار دامنه است. البته برای گوگل چندان اهمیت ندارد که چه مدت از ثبت دامنه میگذرد. چیزی که مهم است تاریخ انقضای آن است. هرچه که مدت اعتبار دامنه وب سایت شما بیشتر باشد، برای گوگل قابل اعتمادتر است. گوگل به کاربران خود وبسایتهایی را نشان میدهد که میداند دوباره از آن استفاده خواهند کرد. بنابراین مدت اعتبار دامنه به منزله اعتماد آن به پابرجا بودن وب سایت است.
دامنههایی که در سطح کشوری هستند برای سرچهای محلی –سرچهایی که در همان کشور انجام شده– بسیار مفید خواهند بود، ولی در سرچهای جهانی تأثیر مثبتی ندارد. پس اگر به دنبال ارائه خدمات خود به بازار جهانی هستید از دامنههای جهانی استفاده کنید.